2019. november 25., hétfő

Brooklyn

Naaa, az jutott eszembe, hogy októberben volt 10 éve, hogy Brooklyn ittend hagyott!😟
...aztán meg mégsem hagyott itt teljesen. 😍 ...igaz pár évet várni kellett, hogy újra egymásra találjunk és el kellett menni az ország másik felébe érte, + meg kellett "küzdeni"  100 másik örökbefogadó jelölttel, de ezek elenyésző apróságok ahhoz képest, hogy mi egymáséi vagyunk!
Mivel Döm már 6 éves is elmúlt így aztán bátran kijelenthetjük, hogy hozzám biza visszajött Brooklyn. Ugyan abban a formában, ugyan úgy. ...és most ne menjünk bele abba a kérdés körbe, hogy vajon mennyire bízhatott bennem, ha inkább saját klónjaként jött újra, nem valami más formában. 😂
Szóval 6 év után teljes nyugalommal kijelenthető (már ha hiszünk a reinkarnációban és miért pont ebbe ne hinnénk!?) hogy Brooklyn és Döme tulajdonképpen egy és ugyan az.
...és nem...nem vagyok ám, teljesen hülye...vagy nem jobban a szokásosnál.
A két kutyagyerek tényleg egyforma. Kívül és belül is. Ugyan az a jóindulat, nyugalom, imádat. Ugyan az a sóhaj elalvás előtt. 😀 Ugyan az az okos, értő figyelem amivel minden ténykedésemet figyeli.
..és mivel véletlenek nincsenek, így aztán kézenfekvő a magyarázat, hogy volt még dolgunk Brooklynnal, nem tudtuk elengedni egymás kezét. Hát vissza jött. Ilyen egyszerű ez!
...és milyen jó!
Tuuudooom!
Mert, westie mind a kettő, azért a hasonlóság! ...mondaná ezt amatőrül valaki, aki még nem sűrűn látott közelről kutyát, westiet meg pláne nem!
Szóval rossz hírem van! ...és még a titkot is megosztom: a kutyák nem egyformák! Nagyon nem! A westiek sem! Még csak külsőre sem, nem hogy egymás klónjai lennének!
Példának okáért: milliméter pontosan 2 westink van! (másik történet, miért lett ideiglenesen végleg így!) ...és azon kívül hogy semmi hasonlóság nincs köztük max. annyiban hasonlítanak, hogy westie-k! Ebben ki is merült a hasonlóság. Jóóó! Többé-kevésbé (Dexter inkább kevésbé) fehérek. 😂 Többé-kevésbé (Dexter inkább többé, sőt főállásban!) cukik. Na, aszem az összes hasonlóságukat le is írtam.