2015. január 5., hétfő

A KIHÍVÁS #1

- Gááááboooor! GYERE KI! ;-)
Szóvaaal... mostanában divatba jöttek a kihívások... én meg baromira divatkövető vagyok ám! ;-)
Így be is állok a sorba, kihívás terén! ;-)
Neeeeem! Nem kell jeges vizet borogatni! ...fahéjat enni sem! Neeeem, mentos-ra sem kell kólát inni! (pedig az vicces lehet...:-D...azt kipróbálhatnád én meg majd nézem, jóóóó?!?!? :-D)
...és mivel nagylelkű vagyok, meg kíváncsi (jóóó inkább kíváncsi!) ezért csatlakozhattok, ha van kedvetek! ...de tessék majd megírni!
Az 1 kihívás. (ha beválik lesz több is! ...vagy nem... de ez majd kiderül.)
Olvasd el Neil Gaiman: Sosehol című könyvét!
...aztán írjad meg, hogy mennyire nagyon nem tetszett! :-)
(megjegyzés: annyira összeillünk mindenki szerint! Ezért elárulom: SEMMIBEN, de ez nyugodtan lehet szó szerint venni! Szóval SEMMIBEN nem egyezik az ízlésünk! Könyvekben sem! Természetesen. )
Vajon miért pont ezt a könyvet? :-D
...azééé mer jóóóó! AZÉ!
...meg mert én választottam. (ha te választanál olvashatnánk valami igazi remekművet! Rövidebb nevén: valami sz@rt, ami olvashatatlan és élvezhetetlen.)
....meg, hogy valami rendes, élvezhető könyv is legyen a sorba... mert, most nem azééé... de ki olvassa rajtad kívül a kivonulás könyvét??? ...meg Steinert? ...ja, Steinert én! :-( :-) Naaamindegy! ...de nekem van mentségem rá! Muszáj! :-)
Látod? Még a borítója is gyönyörű! :-) Dömének is tetszik! Többször aludt rajta. :-) ...de szívesen hallgatta ha felolvastam belőle...



ÁPDÉJT!
Mert azt Dora különösen szereti, főleg így sok nap múlva! 
Hát a Sosehol igen jó választás volt mint könyv és kihívás! :-) 
Aki elolvassa, az rájön... és dicséretemben részesül! 
..és az is, aki de Carabas-t be tudja azonosítani mesehősileg. (persze ez nem is olyan nehéz, mert az előzmény blogban írtam már róla... asszem. Már ha emlékszik rá bárki is! ;-) ) 

D.