2017. december 10., vasárnap

Boldog karácsony...

...ha a fene, fenét eszik is! :-)
Én eldöntöttem. Kész. Nekem boldog lesz, akinek nem tetszik, az meg így járt! 😊
...amúgy meg...lássuk be bátran, ha én boldog vagyok, akkor itt mindenki boldog lesz! 😤 Így működnek a dolgok!
A tavalyi karácsony valahogy nem volt túl sikeres.... és akkor finomkás voltam!
....van nekem egy házi, saját bejáratú Grincsem, aki be van oltva ünneplés ellen. Így aztán a karácsonyra is immunis, hogy igen nagyon árnyaltan fogalmazzak: konkrétan a víz veri a gondolatától is!
Naaaaa, háááát, ebből is tisztán látszik, hogy milyen jól passzolunk egymáshoz! 😉 Mint borsó meg a héja. (Igen , tudok helyesen írni...ha akarok....igen, szar humorom van...még mindig! 😊) Na, szóval! Tökéletes páros vagyunk, mint minden másban is: a karácsonymániás/ünneplős és a Grincs! :-D

A remek karácsony megélésének érdekében és leginkább a feszültség, stressz oldására van néhány változtatás az adventi időszakban és a karácsonyban nálunk:
- mindent akkor csinálok, ha van hozzá kedvem.
- azt sütök és akkor amikor és amihez kedvem van. Vagy nem.
- ha nincs patika tisztaság....na, majd azt is túl élem valahogy...aha, azt is ha nincs kimosva a függöny, vagy kimaradt egy-egy ablak a sikamikából (majd azon nem nézünk ki!)
- lazulás van a teljes advent, karácsony, két ünnep között, de még szilveszterkor is!
- nem főzök/sütök 47 félét! (jóóóóó a karácsonyi parfé esetében marad a hektó, mint mértékegység!! minden azééé nem változhat!)
- vettem MAGAMNAK ajándékokat, oda adtam, hogy ezt vette karácsonyra!, csomagolja be.....én meg majd jóóóóól meglepődök az ajándékon hogy milyen széépen be van csomagolva! 😊
- nem stresszelem túl a díszeket/ajándékokat/kaját stb.... inkább nézünk egy-egy filmet, vagy csak együtt bambulunk a nagyon oookooos és szép kutyáinkon ( a legtutibb műsor!)
- tovább fejlesztem az elengedés művészetét... minden téren.

...aztán majd meglátjuk.... 😊

D.