2016. június 27., hétfő

Staycation - idén is!

Idén is kikiáltottam a nyarat és a nyaralást a mai nappal! :-)
Túl az  érettségiken, bizonyítvány íráson, év végi idiótaságokon... úgy döntöttem innentől kezdve minden nap vakáció! :-)
Naná, hogy idén is itthon nyaralunk!
....viszont azt egész augusztus végéig.
Az elmúlt két hét folyamatos munka... 2 hét alatt kb. 30 óra túlórát sikerült összeszedni. :-/ Persze nem fizetik ki és általában lecsúsztatni sem sikerül...de majd idén!!! A héten többé-kevésbé beáll a nyári időszámítás a munkában. 8-14-ig illetve szerdán (ügyeleti nap) 8-15 óráig dolgozok....jóóóó délelőtt dolgozgatok, aztán majd hímezgetek, kötögetek, meg leginkább írom a suli befejezéséhez kellő portfóliót az elmúlt 2 évről. :-/ Hááát, megszakadni nem fogok! :-) Elvégre meg is vagyok becsülve, meg is vagyok fizetve! Ja, nem! Ezek közül egyik sem! :-D
Közben rá is jöttem, hogy kicsit hazudós vagyok...a nyár/vakáció/nyaralás nem is ma, hanem  múlt hét kedden kezdődött. Megnéztük a Szemfényvesztők 2-t MOZIBAN! :-) Na, azzal kezdődött az idei staycation!
Szeretem ezt a minden nap nyaralunk projektet! :-) Jó, nem minden nap működik 1005-on, de a legtöbb nap igen! Apróságokkal (fagyi, séta, virág szedés, rácsodálkozás a megszokott környezetre, kerti sütögetés stb.... semmi extra nagy dologra nem kell gondolni!) amik mégis kizökkentik az embert a hétköznapi rohanásból, taposómalomból. Nálunk bevált! :-) Szerintem mind a ketten szeretjük ezt a fajta nyaralást is. Kell hozzá némi tudatos(abb) odafigyelés, hogy végre megint minőségi időt töltsünk együtt, ne csak úúúgy tapossuk a gyorsan múló hétköznapokat egymás után. Szeptembertől úgyis kezdődik megint a zidegbaj, kapkodás, rohanás. :-/ Legalább a nyarat élvezzük ki maximálisan a lehetőségekhez képest!

D.