2015. június 11., csütörtök

Hurrá nyaralunk!

Már ha azt nyaralásnak lehet nevezni, hogy az eddig komoly, professzoros Döméből hülyét csinált Hugi (főállású testvér és kutyakozmetikus.Tehát ez egy szakember műve!).


Mindenki mentségére mondom, hogy Döme baromi jól érzi magát így.
...és persze nincs színesre festve igazán, kb. 2 órát volt színes egyéniség aztán vissza fehéredett!
A nyiratkozás után elmentünk a szokásos esti sétára. Döme lomha ballagás helyett úgy ment, mint egy hvcs! Komolyan. Peckesen lépegetett, ugatott, nyüzsgött (gondolom az a fél vödörnyi levágott szőr nem hiányzott neki a kánikulában Nagyon röhögtünk rajta...és nem csak mi, hanem más kutyasétáltatók illetve egymást sétáltatók is. Mosolyt csaltunk egy csomó ember arcára. Jóóóó... a mosoly az finom megfogalmazás... :-) Legalább pár embernek és Dömének örömködés volt.
...én meg vááárom, hogy vissza növekedjen a szőrzet a fején, mert booorzalmasan néz ki! Nekem a professzoros, macis kinézet jobban bejön, minta kigyúrt, hülyegyerekfrizurás hvcs! ...és nem csak Döme esetében! ;-)

Viszooont, az esti sétáink tényleg nyaralósak szoktak lenni. :-)
Találtunk egy jó kis helyet. Patakos, vízeséses. Jó ebben a hőségben. Döme élvezi a vizet. Nagyon vagányul jön, megy benne, pedig van rendesen sodrás. :-)


Aztán vannak még remek helyeink/sétáink! 
Az eperfás. (ezt leginkább én szeretem...még pár napig)
A sikátoros-erdős. (földi eperkével) 
A fagyizós.
A bolond kutyás.
...és a csak úúúúgy, városban bóklászós, ablakokon bekukucskálós.

D.