2016. január 14., csütörtök

:-(

Meghalt Alan Rickman. :-(
Szomorú vagyok.
Akkor már ő sem csenget be ( van csengőnk!) rózsacsokorral és gyémántgyűrűvel, hogy megkérje a kezem. :-(
Az itthoni pasi meg nem tudja ki az az Alan Rickman.
Ennek következtében megszakítottuk a diplomáciai kapcsolatot.
Fel is regisztrálok valami társkereső oldalra (amilyen szerencsés vagyok tuti, hogy az ex lenne az első kapás! Szóval, nem regisztrálok mégsem) a következő szöveggel:
"Keresem az igazi, nagybetűs Ő-t!
Én se nem szép, se nem okos, de legalább makacs nő vagyok, tehát egyértelműen jó választás!
Elvárásaim a(lehetőleg hím nemű)z életre szóló társ felé:
Legyen maaaagas (hülyén néz ki a tűsarkú mellett, ha csak a vállamig ér), kék szemű( jó, esetleg a barna is szóba jöhet), sötét hajú (legalább jelzés szerűen legyen haja), okos, humoros, szééép izééé jóképű, őszinte, ne legyen se sovány, se kövér, olvasson könyveket, szeressen engem + a gyerekeimet ( a két és négy lábbal rendelkezőket egyformán!) és a főztömet is, értse a viccet (aha! még az én savként maró humoromat is!), lehessen a hátán fát hasogatni, legyen drótkötélből az idegzete, türelme legyen tengernyi (ezek hozzám alapkellékek), ne cserélgesse a nőket hetente az ágyában/autójában, értelmesen hallgasson ha beszámolok a napomról/hímzésről/kötésről/ésazegyébbnaaagyonfontosdolgokról, tolerálja a cipőimet ( gyk: ne kérdezze meg, hogy a 219. fekete tűsarkú tényleg életbevágó-e vajon?), ne kérdezze meg az újabb fehérneműnél: minek a 300. melltartó ha csak 2 mellem van?, a táskákhoz is álljon rugalmasan (meg a fonalakhoz! meg az anyagokhoz! meg a könyvekhez! és TUDJA, HOGY KI AZ AZ ALAN RICKMAN (esetleg soroljon fel 3 filmcímet, bizonyítékként)!!!
Várom a komoly szándékú jelentkezőket, akik közül, a próbák kiállása után, elnyeri meseszép kezeimet és fele királynőségem a szerencsés kiválasztott."

A fenti leírásból is tisztán látszik, hogy igazán egyszerű lélek vagyok, alig vannak igényeim. (azért ha kicsit gondolkozom a dolgon, lehet, hogy bővül a lista)

...meg közben arra is rájöttem, hogy van itt a hálóban (heverészik, tvzik, ALSZIK...én meg nézzek Csillagkaput! Mert persze az megy! Azon lehet jót aludni!) :-/  egy majdnem nyertes jelölt.
Asszem jelenleg egyetlen hibája (mert ilyen kis szenilis vagyok! Mert persze nem! Reggelig lehetne sorolni a szerethető és kevésbé szerethető hibáit! De minek?!), hogy csak a HVG híreinek elolvasása után tudta, hogy ki az az Alan Rickman...
...mindegy... lehet, hogy felfüggesztem a diplomáciai kapcsolat felfüggesztését és megtartom még egy ideig..  :-)


"A legkomolyabb helyzetekben is helye lehet a nevetésnek."
 Alan Rickman

D.