2016. november 30., szerda

W.K.T.K. és egy kis Harácsonyi készülgetés.

Megint nem nagyon írtam.
Nem nagyon volt kedvem.
Elvileg portfóliót kell írnom a W.K.T.K. zárásaként.... némileg frusztrál a dolog, leginkább az, hogy kb. mint a tejköd, olyan átlátható a követelmény. :-/ Január 31. a leadási határidő.  Ma addig jutottam, hogy a 3 év órarendjét összeraktam word-ben. Szerintem ez, így kevés lesz portfóliónak! :-) :-/
Naaaaaaaa, mindegy! Még teeengeeersoook időm van a leadásig....

Nézdmár! Nem kormol a mécses! Itt még mécsest is lehet gyújtani, minden áldott este, anélkül, hogy kitörne a világháború. :-/ Vannak dolgok amik nem hiányoznak, de legalább baromira felszabadító érzés lassan 2 év után is, hogy "itt mindent lehet".
Kedvenc ünnepem a Harácsony. Asszem még mindig, bár idén valahogy fura kettősség van  ezzel az egésszel kapcsolatban. ...és nem, nem írom meg mi és miért! 
 Készült pár karácsonyi gömb, csak mert sosem a szokványos dolgok vonzanak. Naná, hogy a fehér szalagos a miénk, a többi elajándékozódott, gyors hirtelenséggel. :-) Sajnos az összes házi és gyűjtött toboz elfogyott, így, ebből ennyi a maximum kihozható.
Szoktam nézelődni virágbolt kirakatokban.... mindig fennakadok az árakon. Na, a gömbök ráébresztettek, hogy tulajdonképpen ez is kézműves termék. Bár, nem hiszem, hogy a virágboltos szedeget, sikál tobozokat, egyenként festegeti/csillámporozgatja őket.... de akkor is. Ha kész a toboz akkor kb. másfél óra egy-egy gömb elkészítése és kb. 30-40 toboz kell hozzá. Most akkor mennyibe kerülne egy-egy ilyen gömb? ...és én tuti, nem adnék annyit érte!!!! :-D



 Egyszerűen imádom őket! ...és mindig találok valami újat....

...már csak azt kellene kitalálni, hogy (a pici táblácskákat leszámítva) hogyan lesz ezekből valamiféle összehangolt dekoráció.... hmmmm....erre is mééég rengeteg időm van! Jóóó, picivel kevesebb csak mint a portfóliós örömünnepre. 
Ja, adventi koszorúnk, girlandunk, Grincsfánk az nincs! ....elvégre még csak alig múlt el az első adventi vasárnap....