2017. november 5., vasárnap

Nem lehet? Akkor kipróbáljuk! ;-)

Lelakkoztam 2x a hálószoba laminált, új korában is ronda lehetett, 2 filléres padlóját.
 A házzal együtt járt, és mivel nem ez volt a legfontosabb a költözéskor, és még egy darabig nem is lesz fontos ennek a cseréje (aha, nincs rá pénz!)....így már egy ideje gondolkoztam a ráncfelvarráson:-/
 Akkor is ocsmány volt, ha kitakarítottam. Kb. akkor nézett ki valahogy, ha éppen fel volt mosva és még vizes volt. 
Ebből jött a remek ötlet!
Le kell lakkozni! 
Fényesre! 
Jóóó...hát, mindenhol azt írják, hogy a lamináltat nem lehet, nem lesz szép, nem lesz jóóóó, meg különben is! Lamináltat lakkozni?!?! Kész szentségtörés! :-) 
Na, hát akkor naná, hogy lakkozom! :-D 
A lakk mellett szólt az is, hogy nem lesz utána ilyen ocsmány matt. Talán takarítani is jobb lesz. ...és kibír még 2-3 évet, mire talán le tudjuk cserélni majd.
Szombaton 2x lakkoztam. Pipi természetesen besértődött, mert kizártam a hálószobából és 2 órát az udvaron töltöttünk, neki meg a jeges nappaliban kellett a kanapén csövezni, mindenféle paplant, párnát,takarót nélkülözve.... Szerintem már fogalmazta az állatmentésnek szóló levelet! 
Természetesen sikerült így is 3-4 helyen összecseszni... :-/
Ma felcsiszoltam este, holnap reggel hajnalban, munka előtt meg lekenem harmadszor is. Akkor lesz bő 8 órája tökéletesre száradni. Az ebzeteket meg kizárom a fenti nappaliba...majd megágyazok kéényelmesen a kanapén... hátha nem az állatvédők várnak majd a kapuban, mire haza érek a munkából. Ezektől simán kitelik, hogy bejelentik az állatkínzást, mert borul a napi 20 óra, kényelmes, ágyban alvás. ...amilyen sanyarú sorsuk van!?!?